Online Adviesmachine

12:54
Geen reacties

Met mkb-expertnetwerk imProvic (waarbij HDNM is aangesloten) hebben we een online adviesmachine gebouwd die bedrijfsadvies een stuk toegankelijker maakt. Op de website van imProvic (www.improvic.eu) kunnen ondernemers kiezen uit 16 verschillende modules, elk voor een specifiek beleidsonderdeel. Strategie tot productiviteit. Van sales tot finance. Van klantgericht communiceren tot inzicht uit administratie. Van HRM tot bedrijfsmiddelenbeheer.

Na keuze van de module en acceptatie van de voorwaarden ontvangt de invuller een persoonlijke inlogcode. Die geeft beschermde toegang tot een eigen vragenbatterij. Na beantwoorden daarvan wordt een e-report samengesteld met situatieanalyse, conclusies en praktische verbeter-aanbevelingen. Het rapport wordt dat als pdf toegestuurd. 

Tot en met de rapportage is geen duur persoonlijk contact meer nodig. Daardoor kunnen de kosten laag blijven: een vast tarief vergelijkbaar met één uur managementadvies. Op verzoek kan het rapport wel persoonlijk worden toegelicht, zonder extra kosten. Daarna is ondersteuning bij de uitvoering desgewenst beschikbaar. Op basis van het e-report zijn daarover makkelijk heldere afspraken te naken.

HDNM ontwikkelde de module ‘Onderscheidend Vermogen’. Die analyseert de concurrentiepositie van organisaties op vijf aspecten: vindbaarheid, relevantie, aantrekkingskracht, geloofwaardigheid, eigenheid. Kijk voor meer informatie en een aanbod met tevredenheidsgarantie op www.improvic.eu, vijf manieren om uw bedrijf meer onderscheidend te maken.